Freelancer: ariediluca
Share:
Report Entry

Natural Light Apartment

The project is designed to optimize space, use natural light to better and increase their chances of use. main concepts: flexibility possibilities with this provision of furniture to use, with the door open, the table and the desk as a study with colleagues with 6 seats, or a double dining room to invite friends. natural light to decrease the use of current and increase energy savings the table is placed near the window. Have breakfast, lunch and dinner looking at the scenery and take advantage of the outside light increases the quality of the space. proper lighting to read a book or working on the compiter luve must come from the top or from the sides to avoid creating fastdiosi reflexes. This position is the best for a reading and high work comfort double room to make better use of the space create a study / second living room it is perfect. I hope that the project meets your expectations Arch. Luca Ariedi ariediluca@hotmail.it www.ariedimorettoarchitetti.com


                                                                                                            Contest Entry #                                        10
                                     for                                         Floor Plan for a flat

Public Clarification Board

No messages yet.